Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Εθνική φέρνει την λύση στην Skoda Ξάνθη

Οι ευεργετικές συνέπειες από την διακοπή του πρωταθλήματος

Ποιοι διεθνείς λείπουν από την Ξάνθη με τις Εθνικές τους Ομάδες;




Μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν και πάλι στην δουλειά παίκτες και τεχνικό επιτελείο στα Πηγάδια. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το διάστημα των δυο εβδομάδων που υπάρχει μπροστά μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από τα πρώτα πράγματα που θα δώσουν μεγάλη έμφαση είναι σε επίπεδο τακτικής τα τελειώματα των φάσεων που έχουν να κάνουν φυσικά με το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες ο Γιώργος Παράσχος εστίασε ακριβώς εκεί ενώ σε γενικές γραμμές δεν είχε παράπονα από την λειτουργία της ομάδας στο χώρου του κέντρου αν και εκεί σίγουρα περιμένει περισσότερα.

Αυτήν την στιγμή η διακοπή του πρωταθλήματος φέρνει και την λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi reds ο Νειθαν Ελινγκτον που συνεχίζει την αποθεραπεία του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Με τον Άγγλο γίνεται συστηματική δουλειά και όλα δείχνουν επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Τόσο ο Άγγλος όσο και ο Θανάσης Κωστουλας με τον Ντιέγκο Κιντανα την ώρα που οι συμπαίκτες τους είχαν ρεπό βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο και δούλευαν για την επάνοδο τους. Άπαντες πλέον είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα ο Αργεντινός δεν παραπονιέται πλέον για πόνους στο πληγωμένο του πόδι.

Αν και αυτή την στιγμή ο μόνος καθαρά επιθετικός που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Μπεκαμεγκα εν τούτης δεν δείχνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι για να είναι είτε παρτενέρ του Ελινγκτον, αν έπαιζε 4-4-2 ο Νίκος Κεχαγιάς, είτε να αντικαθιστά τον Άγγλο στη επίθεση. Ασφαλή βέβαια συμπεράσματα για τον παίκτη δεν μπορούν να βγουν γιατί κανείς δεν τον έχει δει σε διάρκεια σε κάποιο παιχνίδι.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Γκλεισον που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση περισσότερο για να ξεκουραστεί και να προφυλαχθεί μιας και δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ατομικό είχε και για τον Τζάκι που από αύριο θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Οι πέντε (Στρμπα, Γκσπούρνινγκ, Καθάριος, Βασιλακάκης, Κατόγκο) από τους έξι παίκτες που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των εθνικών τους ομάδων δεν βρίσκονται στην Ξάνθη ενώ ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι θα ενσωματωθεί την Τετάρτη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Παρά το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι για σήμερα υπάρχει η καθιερωμένη διπλή προπόνηση και ενδιάμεσα η παραμονή στο Le Chalet. Ο Γιώργος Παράσχος δεν θέλει να αφήσει καμία μέρα ανεκμετάλλευτη.

Σήμερα το απόγευμα στις 16:30 η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κάλεσε τα Μ.Μ.Ε να παρακολουθήσουν την προπόνηση από τον νέο χώρο που δημιουργήθηκε για τους ποδοσφαιριστές και της οικογένειες τους στο προπονητικό κέντρο.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/