Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πούλησε «Ecstasy» σε αστυνομικό

Μεγάλες ποσότητες των ναρκωτικών χαπιών διακινούσε στους νέους της περιοχής του Έβρου ένας 42χρονος Βούλγαρος που κατοικεί μόνιμα στην Ορεστιάδα
ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ;




Μεγάλες ποσότητες των ναρκωτικών χαπιών «Ecstasy» διακινούσε στους νέους της περιοχής του Έβρου ένας 42χρονος Βούλγαρος που κατοικεί μόνιμα στην Ορεστιάδα. Η Αστυνομία, που είχε πληροφορίες για την δραστηριότητά του, του έστησε παγίδα με «δόλωμα» έναν αστυνομικό ο οποίος προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Οι δυο τους συμφώνησαν για την αγορά 120 χαπιών «Ecstasy» και έκλεισαν ραντεβού στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής. Μόλις ο 42χρονο πήρε στα χέρια του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας και πάνω του κατασχέθηκαν τα χάπια που σκόπευε να πουλήσει.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού στην Ορεστιάδα, όπου βρέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 694 δισκία ναρκωτικών χαπιών «Ecstasy», άλλες δύο συσκευασίες που περιείχαν άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους 54,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε βάρος του 42χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
 
 
Πηγή:  http://www.protothema.gr/