Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Προσηλωμένη στον στόχο της η Skoda Ξάνθη

Δυο ακόμα προπονήσεις μέχρι το κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι με τη Λάρισα στα Πηγάδια

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, μιλάμε βέβαια για την περίοδο πριν τον Ατρόμητο, η Σκόντα Ξάνθη είχε ένα και μόνο στόχο τουλάχιστον για αρχή. Πρώτα να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι που θα την «εξασφάλιζε» μια σχετική άνεση για την δύσκολη συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που της το επιτρέπει με τα δύο, δηλαδή, συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το έχει πετύχει κατά το ήμισυ. Απομένει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός που δεν ήταν άλλος από τους έξι πόντους στα δύο παιχνίδια στα Πηγάδια.

Τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στην αναμέτρηση με την Λάρισα. Οι Θεσσαλοί όσο ζουν ελπίζουν και στα Πηγάδια θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να μείνουν ζωντανοί στην συνέχεια. Από την άλλη στην Σκόντα Ξάνθη δεν θέλουν τίποτα περισσότερο, ούτε όμως και λιγότερο, από την εμφάνιση που είχε η ομάδα απέναντι στον Ατρόμητο. Όπως λέγανε και στις μεταξύ τους συζητήσεις «αν είμαστε έτσι όχι μόνο η Λάρισα αλλά και πολλές άλλες ομάδες δεν θα είχανε καμία τύχη στην έδρα μας».

Στην χθεσινή προπόνηση και όσον αφορά την τακτική δεν βγήκαν κάποια συμπεράσματα ωστόσο είναι από τις φορές που είναι σχεδόν ξεκάθαρο το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Είναι από τις περιπτώσεις που ταιριάζει απόλυτα, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ειδικά μετά από καλή εμφάνιση. Ο νεαρός τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται και να καθιερώνει την αμυντική γραμμή που είχε στα τελευταία παιχνίδια. O Μπόατενγκ να ξανακερδίζει με το σπαθί του την συμμετοχή του στην εντεκάδα και πιθανότατα με παρτενέρ του τον Αντεφέμι, από επιλογή αυτή την φορά και όχι από ανάγκη λόγω ασθένειας του Φλίσκα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν αποκλείεται αν υπάρξει μια αλλαγή να έχει να κάνει με τον Κατόνγκο στο αρχικό σχήμα στην θέση του Κιντάνα, κάτι που μοιάζει περισσότερο πιθανό αυτή τη στιγμή.

Όπως και να’χει υπάρχουν ακόμη δυο προπονήσεις σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί οι οποίες συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Xθες το βράδυ το ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/