Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: σύλληψη 49χρονου στην Θράκη επειδή ανέβασε σε πασίγνωστο πορνογραφικό site σκληρές σκηνές σεξ με την πρώην του!!!


Την είχε απειλήσει ότι θα το κάνει όταν εκείνη τον παράτησε

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο δράστης

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένας 49χρονος άνδρας αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για το ανέβασμα σε πορνογραφικό site των ΗΠΑ των ερωτικών του περιπτύξεων με την πρώην κοπέλα του. Ο ίδιος είχε απειλήσει για κάτι τέτοιο την κατά 20 χρόνια μικρότερή του κοπέλα, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι σκηνές προέρχονται από καταγραφή με κινητό τηλέφωνο. Οι δύο γνωρίστηκαν και σύναψαν ερωτικό δεσμό όταν η κοπέλα ήταν φοιτήτρια και νοίκιασε δωμάτιο στο σπίτι όπου μένει ο άνδρας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένος και έχει μάλιστα και δύο  παιδιά.

Όταν η κοπέλα τον παράτησε, εκείνος της έστειλε ένα στικάκι με τις ερωτικές τους σκηνές και την απείλησε ότι θα τις κάνει  upload στο ίντερνετ εάν δεν γύρναγε στην αγκαλιά του. Μάλιστα, της έδωσε και διορία να επιστρέψει. Η διορία πέρασε και οι σκηνές ανέβηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου με έδρα τις ΗΠΑ.

Η κοπέλα έκανε μήνυση σε βάρος του όταν διαπίστωσε ότι οι προσωπικές της στιγμές ήταν σε κοινή θέα στο ίντερνετ. Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο ειδικοί που εξέτασαν τον προσωπικό του υπολογιστή επιβεβαίωσαν ότι αυτός ήταν που ανέβασε τις σκηνές στο ίντερνετ. Έτσι αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να τον στείλουν μέχρι και έξι χρόνια στην φυλακή, αν κριθεί ένοχος.

Η δίκη αναμένεται με ενδιαφέρον. Όσο για το σε ποια πόλη συνέβησαν όλα αυτά; Στο Σμόλιαν της νότιας Βουλγαρίας, μια πόλη στο κέντρο της οροσειράς της Ροδόπης που απέχει μια ανάσα από τα σύνορα και έχει πλέον εύκολη πρόσβαση από την Ξάνθη...