Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Mέχρι την ερχόμενη Τετάρτη οι συμμετοχές στο πρώτο EvrosFest

Θα πραγματοποιηθεί στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και ήδη οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση σε εβρίτες επιχειρηματίες για να συμμετάσχουν


                           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το Επιμελητήριο Έβρου με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου και των Συνδέσμων Βιοτεχνών-Βιομηχάνων Ν. Έβρου, διοργανώνουν το 1ο EvrosFest στη Στουτγάρδη της Γερμανίας στις 25 και 26 Μαρτίου 2012.


Πρόκειται για μια προσπάθεια προβολής των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας αλλά και του τουριστικού προϊόντος μας με απώτερο στόχο τη διείσδυσή τους στις αγορές του εξωτερικού και την επαφή των ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι η διοργάνωση φόρουμ μεταξύ επιχειρήσεων του Έβρου και γερμανικών επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η παράλληλη προβολή των συμμετεχόντων σε εκθεσιακό χώρο ξενοδοχείου και η πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών.

Όσες επιχειρήσεις του Νομού Έβρου ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες ή να συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στο oebese@hotmail.gr ή στο τηλέφωνο 25510-38018.