Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνας βουλευτής φωτογραφήθηκε μπροστά στη σημαία της... "ανεξάρτητης Θράκης"

Βέβαια, εμάς δεν μας προξενεί καμία εντύπωση, ωστόσο το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις από τα sites και τα blogs των Αθηνών, που αναπαράγουν με ταχύτητα δημοσίευμα από το OnAlert του Ευαγγελάτου
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα της Θράκης Αντιφωνητής τη φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου Τσετίν Μάντατζη.

Το θέμα βέβαια δεν είναι ούτε ο κ.Μάταντζη,όπως σωστά επισημαίνει η εφημερίδα αλλά ότι ένας Έλληνας Βουλευτής “ποζάρει” όχι μόνο μπροστά στην σημαία της “φίλης και συμμάχου” Τουρκίας,αλλά και μπροστά από την σημαία της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ,την οποία διακινούν κάποιοι κύκλοι στη Θράκη.

Ο κ.Μάταντζη προσφάτως διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ,όχι για το θέμα της σημαίας της…ανεξάρτητης Θράκης ,αλλά ως …αντιμνημονιακός!

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι:

•Ο κ.Μάντατζη γνωρίζει τι “αντιπροσωπεύει” το μαυρο-πράσινο πανί,μπροστά στο οποίο έβγαλε φωτογραφία;

•Αν ξέρει συμφωνεί με τα περί…ανεξάρτητης Θράκης;

Απαντήσεις δεν είναι βέβαια υποχρεωμένος να δώσει σ΄ εμάς τους δημσοσιογράφους.Είναι όμως υποχρεωμένος ο Πρόεδρος της Βουλής -και παρολίγο προωθυπουργός- Φίλιππος Πετσάλνικος να καλέσει τον βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να του ζητήσει εξηγήσεις για τη φωτογραφία.

Το γεγονός ότι η χώρα περνάει δραματικές ώρες δεν σημαίνει ότι οι θεσμοί πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν. Ο κ.Πετσάλνικος λοιπόν ,έχει κάθε λόγο να διερευνήσει τις απόψεις και τις προθέσεις ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου,για να μην δικαιώσει τη πολύ καλή εφημερίδα της Θράκης Αντιφωνητής,η οποία σημειώνει ότι “κανείς δεν συγκινείται”.

Η ...σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης" που κάποιοι ...ορματίζονται






Πηγή:  http://www.onalert.gr/