Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις από την ομάδα ΔΙΑΣ σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Στη μία περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, στις άλλες δύο για παραβιάσεις του νόμου περί ναρκωτικών


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ







1. Σύλληψη ημεδαπού για διανομή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διανομή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 28 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 28χρονος δράστης, κατείχε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, προκειμένου να τις διαθέσει σε άλλους χρήστες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



2. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του 26χρονου και κατασχέθηκαν, δώδεκα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος TAVOR.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


3. Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περι όπλων

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουζμπεκιστάν, για παράβαση του νόμου περι όπλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, με μήκος λάμας 9,5 και 10 εκατοστών αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.