Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

"Γιάφκα" Ξυνίδη και Πεταλωτή με άλλους 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Βρέθηκαν χθες βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζήτησαν για τις εσωκομματικές εξελίξεις και την κοινή στάση που θα κρατήσουν στην επιλογή του υποψηφίου
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Τουλάχιστον είκοσι βουλευτές, αναπληρωτές υφυπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για να συζητήσουν τα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και να εξετάσουν εάν θα τηρήσουν κοινή στάση ως προς την επιλογή του υποψηφίου.

Την πρωτοβουλία είχε η λεγόμενη «κίνηση των επτά» την οποία αποτελούν οι αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Θάνος Μωραΐτης, Ιωάννης Δριβελέγκας, Μανώλης Όθωνας, Μάρκος Μπόλαρης και Γιώργος Πεταλωτής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι βουλευτές Κατερίνα Περλεπέ, Ηλίας Καρανίκας, Νίκος Τσώνης, Νίκος Ζωίδης, Ελένη Τσαούση και Θανάσης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη μεταξύ άλλων που θα ακολουθήσουν, προκειμένου συγκεκριμένα στελέχη να εμφανιστούν με ενιαία συγκρότηση στην μάχη διαδοχής.


Πηγή:  http://www.protothema.gr/