Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χαμός σε twitter και facebook για το τέταρτο παιδί του Χατζηνικολάου

Διαδικτυακώς σπεύδουν να ευχηθούν φίλοι και γνωστοί στον Εβρίτη άνκορμαν για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της συζύγου του, τα οποία ανακοίνωσε ο ίδιος από την ραδιοφωνική του εκπομπή
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Για τέταρτη φορά ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς ο Νίκος Χατζηνικολάου! Ο δημοσιογράφος, περιμένει το τρίτο του παιδί, από την σύζυγο του Κρίστι Τσολακάκη, η οποία και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Ο anchorman, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Real Fm».

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ακροατές του, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να κλείσει την εκπομπή του με ένα πολύ συγκινητικό τρόπο, αφιερώνοντας στη σύζυγο του το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη, «Να Φυλάγεσαι».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πολύ ενθουσιασμένος, πως η σύζυγος του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Και φυσικά, έκανε και την πρόβλεψη του, ελπίζοντας αυτή τη φορά το τέταρτο μέλος της οικογένειας, να είναι κορίτσι!

Να θυμίσουμε, πως έχει ένα αγόρι με την πρώτη του σύζυγο Έλενα Κατρίτση, ενώ με την Κρίστι Τσολακάκη απέκτησε άλλα δυο αγοράκια!
Για να δούμε λοιπόν αν η τέταρτη φορά θα είναι και η… «τυχερή»!

Από την ώρα πάντως που ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την πολύ ευχάριστη είδηση, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές στο Twitter του από επώνυμους φίλους αλλά και από τους χιλιάδες followers του, οι οποίοι του εύχονται τα καλύτερα για το τέταρτο μέλος της οικογένειας.

Τι τους απάντησε ο ίδιος πολύ συγκινημένος;

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το νέο μέλος της οικογένειας μου που έρχεται! Να είστε καλά!»