Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο 49χρονος εθνοφύλακας στον Έβρο


Πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα κατηγορούμενος για «διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας», «αντίσταση κατά αστυνομικών», «απειλή» και «οπλοχρησία»

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Την άγουσα για τον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για «διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας», «αντίσταση κατά αστυνομικών», «απειλή» και «οπλοχρησία» πήρε 49χρονος εθνοφύλακας.

Ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Σουφλί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 49χρονος ημεδαπός, για διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας, απειλή με τη χρήση όπλου, αντίσταση και παράνομη οπλοχρησία.

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο εθνοφύλακας του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής, σε προφανή κατάσταση μέθης και προφασιζόμενος αναφορά παραπόνων μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, έχοντας κρυμμένο μέσα στο μπουφάν του, το νόμιμα κατεχόμενο πολεμικό τυφέκιο λόγω της ιδιότητάς του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, διαμαρτυρόμενος για τη μακροχρόνια κατάσταση ανεργίας του.

Τελικά, ο 49χρονος παραδόθηκε χάρη στις προσπάθειες διαπραγματευτών των αστυνομικών διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, που έσπευσαν στην περιοχή.

Ο 49χρονος συνελήφθη. Το όπλο του και τα πυρομαχικά του (νόμιμα κατεχόμενα) κατασχέθηκαν.

 
Πηγή:  http://www.enet.gr/