Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέα έκκληση Επιμελητηρίου για την Αναπτυξιακή Ξάνθης

Συνεδρίασε η Διοικητική Επιτροή και κάλεσε τους μετόχους άμεσα να ορίσουν εκπρόσωπο για να μπορέσουν να εκταμιευθούν χρήματα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με δημόσια έκκληση η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το απόγευμα της Δευτέρας καλεί τους μετόχους της Αναπτυξιακής να ορίσουν εκπρόσωπο προκειμένου να εκταμιευτούν τα εγκεκριμένα ποσά από τα ΚΕΚ που υλοποίησε η Εταιρία.

Στην ανακοίνωσή γίνεται λόγος για πιθανότητα οριστικής απώλειας των ποσών αυτών . Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, την ύστατη αυτή ώρα, κάνουν έκκληση προς όλους τους εκπροσώπους των μετόχων της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, εφόσον δεν συμφωνούν για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης από το Πρωτοδικείο Ξάνθης, τουλάχιστον να ορίσουν άμεσα εκπρόσωπο προκειμένου να εκταμιευθούν τα ήδη εγκεκριμένα ποσά από το αρμόδιο Υπουργείο, τα οποία αφορούν υλοποιηθέντα προγράμματα και επιστροφή φόρου, γιατί η προθεσμία λήγει στις 22/12/2011.

Σε διαφορετική περίπτωση τα ποσά αυτά χάνονται, οι υπάλληλοι οι οποίοι εργάστηκαν μένουν απλήρωτοι για 28 μήνες και η εταιρεία πρέπει να επιστρέψει 500.000 ευρώ.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/