Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εθνοφύλακας εισέβαλε με όπλο στο ΑΤ Σουφλίου

Σε κατάσταση μέθης απειλούσε θεούς και δαίμονες για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία περίήλθε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου εισέβαλλε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής εθνοφύλακας, απειλώντας με το όπλο του και ζητώντας να κληθούν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, διότι περιήλθε σε οικτρή οικονομική κατάσταση, όπως ανέφερε.

Το περιστατικό συνέβη στις 01:30 π.μ. όταν ο 49χρονος εθνοφύλακας του τοπικού τάγματος Σουφλίου, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προφασιζόμενος ότι ήθελε να κάνει μια καταγγελία. Στη συνέχεια εμφάνισε μέσα από την καμπαρντίνα του το όπλο και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν σε κατάσταση μέθης και απαίτησε από τους αστυνομικούς να καλέσουν δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες, απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα αυτοκτονήσει.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ξεκίνησε μαζί του διαπραγματεύσεις, οι οποίες κράτησαν αρκετές ώρες. Τελικά, κατάφερε να τον ηρεμήσει και έτσι ο 49χρονος παρέδωσε το όπλο του και συνελήφθη. Το όπλο G3 κατασχέθηκε, ενώ ο εθνοφύλακας θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

.