Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Πανθρακικού για τα εισιτήρια με τον Άρη

Τίθενται από αύριο Τρίτη 
σε κυκλοφορία για τον
αγώνα κυπέλλου με τον Άρη

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ;


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από αύριο (Τρίτη 20/12) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, μεταξύ του Πανθρακικού και του Άρη. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2011 – 2012, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα κλείσει την αυλαία για τα παιχνίδια του Πανθρακικού το έτος 2011 και οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής περιμένουν από τους φιλάθλους τους να δώσουν βροντερό παρόν, επιβραβεύοντάς τους για τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10:00 14:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00. Να θυμίσουμε πως ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για την συνάντηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 €

Θύρα 2: 10 €

Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 10 €

Θύρα 7 (Vip): 25 €

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

.