Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κοροΐδία από Δέλτα TV και Thrakinet: έπνιξαν τις διαδηλώσεις ενάντια στον χρυσό και αποθέωσαν τις συνεντεύξεις του, ενώ αφήνουν απλήρωτους τους εργαζομένους τους

Προχθές αν και δεν έστειλαν κάμερες στο Διδυμότειχο, έπαιξαν πρώτο θέμα την λαϊκή διαδήλωση σε αντίθεση με εκείνην της Αλεξανδρούπολης προ δύο εβδομάδων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΤΟΥ "THRAKINEA.GR"

Μην τολμήσουν να μιλήσουν για αντικειμενικότητα τα ΜΜΕ

Παρουσιάζουν όπως θέλουν τα θέματα, έχουν για μήνες απλήρωτους τους εργαζομένους.

Τα δύο τηλεοπτικά κανάλια της Αλεξανδρούπολης, για ακόμα μία φορά προκάλεσαν αίσθηση με την επιλογή τους να παρουσιάσουν με διαφορετικό τρόπο δύο μεγάλες κινητοποιήσεις ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, κατοίκων της περιοχής όπου έχουν έδρα και ζητούν διαφημίσεις. . .

Οι δύο κινητοποίησες αφορούν τη συγκέντρωση κατά των χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη (Τετάρη 7 Μαρτίου) και κατά του κλεισίματος υπηρεσιών στο Διδυμότειχο (Δευτέρα 19 Μαρτίου).

Στην πρώτη συγκέντρωση, τηλεοπτικά συνεργεία από τα δύο κανάλια, από την πρώτη στιγμή κατέγραψαν όσα έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, αναλυτικά, όμως το βράδυ στις 21:00 το θέμα δεν έπαιξε πρώτο. . .

Στη δεύτερη συγκέντρωση κάμερα φωτογράφου και blogger κατέγραψαν τα όσα έγιναν αναλυτικά και το θέμα έπαιξε πρώτο. Τι κι αν δεν υπήρχαν τηλεοπτικά συνεργεία, τι κι αν το Διδυμότειχο απέχει 90 και πλέον χιλιόμετρα από τις έδρες των τηλεοπτικών σταθμών, το θέμα έπαιξε πρώτο.

Η συνέντευξη τύπου των χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη έπαιξε πρώτο θέμα και σε δύο μέρη. Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας και μόνο. Η συγκέντρωση χιλιάδων κατοίκων της Αλεξανδρούπολης κατά των χρυσωρυχείων έπαιξε τρίτο θέμα. . .

Τα δύο τηλεοπτικά κανάλια της πρωτεύουσας του Έβρου έδωσαν διαφορετική βάση σε δύο θέματα, στα οποία πρωτοστατούσε ο λαός. Ερώτημα δε θα κάνουμε για την επιλογή τους. Δε χρειάζεται. Δική τους είναι η απόφαση, κριτής ο τηλεθεατής.

Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι στα δύο τηλεοπτικά κανάλια, προσπαθούν να εργαστούν αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της καθυστέρησης της πληρωμής τους.

Υ.Γ. Να μην αναφερθούμε σε θέματα που δεν έχουν παίξει ποτέ στα κανάλια.

Στις 21:00 ξεκινούν τα δελτία. . .

.