Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ξάνθης

Ποιο γνωστό οβελιστήριο της πόλης και ποιο καφέ-μπαρ λειτουργούν χωρίς άδεια, όπως προκύπτει από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης;

        ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Σήμερα ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

ΘΕΜΑ 1ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την Οριστική Αφαίρεση της Άδειας Λειτουργίας κατ/τος ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ιδιοκτησίας του ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΑΣΗΜ του Τζεμαλή που βρίσκεται στην οδό Μιλ.Γεωργίου 10 στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Γκαϊτατζή Ξανθή)

ΘΕΜΑ 2ο:Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την Ανάκληση της Άδειας λειτουργίας κατ/τος ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ιδιοκτησίας της ΠΑΣΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ του Κων/νου που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 95 & Ισιδώρου 4 στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Γκαϊτατζή Ξανθή)

ΘΕΜΑ 3ο:Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση μέρους της Κεντρικής Πλατείας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης. (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

ΘΕΜΑ 4ο:Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση τμήματος της Κεντρικής Πλατείας στο Σχολείο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης. (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

ΘΕΜΑ 5ο:Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση τμήματος της Κεντρικής Πλατείας στο Σωματείο Ζωόφιλων Ξάνθης (ΣΩΖΩ). (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

.